Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/agarcomp/public_html/engine/mysql.php on line 74

Rent a car

English
Română

Agar Company va ofera servicii de inchirieri autoturisme pe termen lung (in sistem de leasing operational cu servicii incluse).

Parcul auto este compus din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor, astfel, prin serviciul de leasing, autoturismul de care veti beneficia este in cea mai buna stare de functionare si conform normelor de siguranta.

Avantaje inchirieri masini pe termen lung

– Deducerea integrala in contabilitate a ratelor de leasing.
– Masina de inlocuire in caz de indisponibilizare a masinii inchiriate (probleme tehnice sau accident rutier).
– Dispecerat si asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei (24h/24h, 7 zile/7zile).
– Tarife negociabile ce pot acoperi intretinere tehnica, asigurarea CASCO si RCA, anvelope de schimb vara/iarna.
– Posibilitatea rezilierii anticipate a contractelor.
– Flexibilitate in construirea ofertelor personalizate.

Pachetul de inchirieri de masini pe termen lung este una din solutiile de transport la care din ce in ce mai multe companii apeleaza. Aproape orice afacere, indiferent de domeniu de activitate, are nevoie de servicii de rent a car ieftin pentru a se dezvolta. Exista o preocupare permanenta pentru eficientizarea activitatii de transport si optimizarea costurilor aferente acesteia. Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung pe care vi-l oferim isi propune sa va scuteasca de orice motiv de ingrijorare.

Oferim spre inchiriere o gama larga de autovehicule, care pot raspunde rapid si eficient, necesitatilor dumneavoastra. Pretul pachetelor de inchirieri de masini pe termen lung ia in calcul tipul autovehicului inchiriat, precum si vechimea acestuia. Indiferent de bugetul pe care il alocati inchirierilor de masini pe termen lung, va asiguram ca impreuna putem gasi solutii viabile pentru ambele parti.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


Agar Company Apart Hodel