Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/agarcomp/public_html/engine/mysql.php on line 74
Transfer aeroport Timisoara si Arad - Agar Company Rent a Car

Inchirieri masini si auto

Română
English
Transfer aeroport

Indiferent daca beneficiati de serviciile noastre de inchiriere sau nu, compania noastra va ofera serviciul de transfer la Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara sau la Aeroportul International Arad. Pretul acestui serviciu variaza in functie de numarul de persoane.

  • Timisoara - de la 1 la 3 persoane pretul este de 30€/maşina, iar de la 4 la 8 persoane 50€/maşina
  • Arad - de la 1 la 3 persoane pretul este de 70€/maşina, iar de la 4 la 8 persoane 120€/maşina

Pentru confortul dvs, la solicitarea acestui serviciu, va rugam mentionati cantitatea de bagaje, ca sa putem alege autoturismul portivit.

Acest serviciu este GRATUIT pentru oaspetii Agar Company Apart Hotel, pentru transferul acestora la sosire si la plecare.

Sofer personal

Pentru confortul dvs, va oferim posibilitatea inchirierii unui sofer personal alaturi de autoturismul ales. Soferul va va sta la dispozitie pe perioada dorita.

Pretul acestui serviciu este de 40€/8ore +TVA

Tractari auto

Compania noastra va ofera asistenta tehnica si tractare in cazul unui accident sau a unei defectiuni care va pune in imposibilitatea de a va continua drumul. Echipa noastra pentru cazurile de avarie va reactiona prompt si va va asista cu profesionalism.

Acest serviciu este diponibil NON STOP.

Pretul variaza in functie de tipul problemei. Acest serviciu este GRATUIT pentru autoturismele inchiriate prin Agar Company Rent a Car
Agar Company Apart Hodel